INDEX
Deoumanism
Ghid tematic
Aditionale jurnalistice
Scurta prezentare
10 precursori
predestinati deoumanismului
contemporani afini
deoumanismului
cuvant inainte
doctrina
dodecalogul deoumanist
deoumanismul- religie politica?
P.D.U.E.R
 
contact
 
versiunea pdf
 
NOU! Video
 
CUVÂNT ÎNAINTE
Deoumanismul este primul proiect al unei religii a democratiei romanesti, care-l va aduce acasa din uitare, marginalizare si „anulare“ ateista, pe insusi Dumnezeu UNICUL CURCUBEU al omenirii, Creatorul sinelui sau inefabil si tainic si al tuturor vazutelor si nevazutelor!
Deoumanistii propun schimbarea lumii prin imbunatatirea calitatii omului inscanteiat care trebuie sa faca in viata lucrari pozitive, sub flamura legilor aceluiasi ZEU, autor al Totului universal.
Lucrarile acestea, deoumanistii propun a fi infaptuite prin implicare civica si politica, care sa asimileze religia deoumanista ca si ideologie partinica, simultan.
Aceasta grupare politica derivata, varf de lance a deoumanismului, va fi condusa si formata din meritocrati, cei mai buni in domeniile lor de munca si activitate. Astfel, lumea va fi indrumata de experti si nu de diletanti.
Tinta deoumanismului este formarea omului imbunatatit pana la optim
*prin slefuirea spiritului si cultivarea sensibilitatilor creatoare
*prin implicare responsabila, generoasa, constienta si consecventa
Toate cele zise pana acum vor fi aplicate si infaptuite de credinciosul-politician, meritocratul deoumanist, organizat in structura Partidului Meritocratilor Euromani (pentru ca, de la 1 ianuarie 2007, suntem si noi familisti europeni, nu numai etnici romani).
Deci, sintetizand, putem spune ca deoumanismul este proiectul unei religii globale, creata de acelasi Dumnezeu Unic Tatal, care se poate defini ca <<o singura turma si un singur pastor>>.
Si, fata de toate acestea, nu am decat un singur indemn:
CITITI, ADANCITI, CONSTIENTIZATI SI, DOAMNE-AJUTA, VENITI LANGA NOI !
AUTORUL